Eltern-Treff Autismus

Eltern- und Fachberatung
Datum: 27.10.2022, 19:00 - 27.10.2022, 21:00

Takim per prind qe flasin shqip, dhe kan femij me autizem

Per kan? Per krejt prind qe flasin shqip dhe kan femije me diagnoz autizem, dhe kan deshir per shkembim dhe komunikim. Me tjer familje.

Per gjith familijen! femije, gjysherit, shoqeri, miq dhe krejt qe kan interes.

Kosto? Falas

Wo: Stiftung visoparents, Eltern- und Fachberatung, Stettbachstrasse 10, 3. Stock, 8600 Dübendorf

Sprache: Albanisch

Regjistrim? elternundfachberatung@visoparents.ch ose ne telefon 043 355 10 20

___

Leitung: Debbie Selinger, Verantwortliche Heilpädagogik

Wo: Stiftung visoparents, Eltern- und Fachberatung, Stettbachstrasse 10, 3. Stock, 8600 Dübendorf

Kosten: Kostenlos

Sprache: Albanisch

Anmeldung an: debbie.selinger@visoparents.ch, 043 355 10 20

zurücknächster Event